Συχνές Ερωτήσεις   Αναζήτηση   Κατάλογος Μελών   Ομάδες Μελών   Εγγραφή   Προφίλ   Προσωπικά μηνύματα   Σύνδεση 

3 Θέσεις για Ψυχιάτρους (Αθήνα) - Μέλη Συνεργάτες

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    Bipolar.gr Αρχική σελίδα forum -> Επίσημες Ανακοινώσεις - Νέα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΔΟ
ΕΔΟ Συντονιστής


Συμμετάσχουν: 24 Σεπ 09
Δημοσιεύσεις: 67
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 30, 2010 10:15 am    Θέμα δημοσίευσης: 3 Θέσεις για Ψυχιάτρους (Αθήνα) - Μέλη Συνεργάτες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



ΔEΛTIO TYΠOY - 26/07/2010

3 Θέσεις για Ψυχιάτρους (Αθήνα) - Μέλη Συνεργάτες της ΕΔΟ

http://jobs.bipolar.gr

Η Ελληνική Διπολική Οργάνωση (ΕΔΟ - http://www.bipolar.gr) και το Διπολικό εργαστήρι αναζητούν 3 συνεργάτες ψυχιάτρους με έδρα την Αθήνα για τη στελέχωση των ερχόμενων πρότυπων διαγνωστικών και θεραπευτικών προγραμμάτων τους.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι ψυχίατροι θα πρέπει να έχουν ενδιαφέρον κυρίως στην οργανική ψυχιατρική και τη ψυχοφαρμακολογία και καλή γνώση των φαρμακευτικών αγωγών της διπολικής διαταραχής και λοιπών συναισθηματικών διαταραχών.

Ο βασικός ρόλος των συνεργατών ψυχιάτρων θα είναι η κλινική διάγνωση, η φαρμακευτική ρύθμιση και η κλινική αντιμετώπιση κρίσεων κατά τη διάρκεια των πρότυπων διαγνωστικών και ψυχοθεραπευτικών προγραμμάτων καθώς και η προφυλακτική φαρμακευτική διαχείριση διπολικών ασθενών που το επιθυμούν και το έχουν ανάγκη.

Απαραίτητη άριστη διαπροσωπική συμπεριφορά και σχέση με ψυχικά ασθενείς, καλή γνώση της Aγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά) καθώς και δυνατότητα και πνεύμα ομαδικής συνεργασίας με κλινική ομάδα που θα αποτελείται από 3 ψυχιάτρους με έδρα στο εξωτερικό (Αγγλία και Αμερική), 3 ψυχολόγους, 1 παθολόγο και 1 καρδιολόγο γιατρό, 2 γυμνάστριες/διατροφολόγους και εθελοντές φοιτητές/ειδικευόμενους του χώρου ψυχικής υγείας. Εμπειρία με τις κλινικές πρακτικές της Αγγλίας και της Αμερικής καθώς και προηγούμενη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα είναι ιδιαίτερα επιθυμητά. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα για συνεχόμενη μετεκπαίδευση με συνεργαζόμενα κλινικά κέντρα και πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους μαζί με ένα συνοδευτικό γράμμα και 2 συστατικές επιστολές (1 κλινική ή ακαδημαϊκή, 1 από διπολικό ασθενή – γραπτή ή προφορική) υπόψιν του κου Γιάννη Μάλλιαρη ηλεκτρονικά στην εξής διεύθυνση: edo@bipolar.gr ή ταχυδρομικά: Ελληνική Διπολική Οργάνωση, Ασημάκη Φωτήλα 3, 11473, Πεδίον Άρεως, Αθήνα.

Η ημερομηνία προθεσμίας για την αποστολή βιογραφικών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-8815970 αφήνοντας τα στοιχεία σας ή να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά (edo@bipolar.gr).

Οι πρώτες συνεντεύξεις θα λάβουν μέρος από τις 20 Αυγούστου και η πρώτη θέση υπολογίζεται να έχει καλυφτεί μέχρι και την 1 Οκτώβρη.
_________________
Ασημάκη Φωτήλα 3, 114 71, Πεδίον Άρεως, Αθήνα (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού 210-8815970), http://edra.bipolar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    Bipolar.gr Αρχική σελίδα forum -> Επίσημες Ανακοινώσεις - Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2007 - 2010 by Bipolar.gr: Ελληνικη Διπολικη Οργανωση (ΕΔΟ). Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος φόρουμ με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας της ΕΔΟ. Hellenic (Greek) by Alex Xenias.
Theme xand created by spleen.