Ποιοι είμαστε... Print E-mail
Bookmark and Share
Πάνω από όλα είμαστε τα μέλη μας. Η καρδιά και δύναμη της ΕΔΟ είναι τα μέλη της τα οποία τα οργανώνει και τα υποστηρίζει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα μέλη μας έχουν ανώνυμη και προαιρετική συμμετοχή στην ΕΔΟ και δεν έχουν νομική ούτε οικονομική ευθύνη για τη λειτουργία της οργάνωσης. Η ΕΔΟ δουλεύει για την ενδυνάμωση όλων των μελών της και τα στηρίζει, τα ενημερώνει, και τα προστατεύει με το καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορεί με τα μέσα που διαθέτει.

Η ΕΔΟ οργανώνει τα μέλη της (ασθενείς, συγγενείς, φίλους, επαγγελματίες/εταίρους), προστατεύει το ιατρικό απόρρητό τους και προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες για τη διευκόλυνση του έργου των μελών της έχοντας πάντα ως σκοπό τη προαγωγή της Διπολικής υγείας.


Ο ιδρυτής της ΕΔΟ είναι ο Ιωάννης Μάλλιαρης του Γεωργίου ο οποίος φέρει τη νομική και οικονομική ευθύνη για την άρτια λειτουργία της ΕΔΟ, με τη βοήθεια και συνεργασία των εξής επώνυμων μελών-συνεργατών (και πολλών ανώνυμων) εθελοντών): Daniel Gorney, Θωμάς Τσαγανός, Δημήτρης Τζιλιλής, Ειρήνης Μάνθου και τη καλλιτεχνική υποστήριξη των: Ηλέκτρα Τσακαλία (ηθοποιός), Κωστής Μαραβέγιας (τραγουδιστής), Eileen Botsford (visual arts), Δανάη Παπουτσή (ηθοποιός/μουσικός), Γιώργος Φιλιππίδης (φωτογράφος), Ιανώ - μασκώτ (http://iano.bipolar.gr)

Για τη καλύτερη γνωριμία με τα επώνυμα μέλη-συνεργάτες μας σας παρέχουμε κάποια σύντομα βιογραφικά τα οποία παρουσιάζουν ένα μικρό ιστορικό και κυρίως τη τεχνογνωσία των μελών-συνεργατών μας. Το κάθε μέλος-συνεργάτης έχει τον επίσημο ρόλο του στην οργάνωση και ακολουθεί και εφαρμόζει τη πολιτική της ΕΔΟ με σκοπό πάντα την ανάπτυξη της οργάνωσής μας και την επίτευξη της αποστολής μας. Μετράμε περισσότερα μέλη αλλά σας παρουσιάζουμε μία επιλεκτική λίστα για να μας γνωρίσετε καλύτερα. Για να γραφτείτε στην ΕΔΟ κάντε χρήση αυτή της φόρμας: http://edo.bipolar.gr

Μια σοφή ευχή αγάπης προς όλα τα μέλη και φίλους μας απο τη Δανάη Παπουτσή:

"καλή συνέχεια σε όσους μείνουν, όνειρα γλυκά σε όσους θέλουν να κοιμηθούν και γρήγορα να έρθει η αυγή...για τους ανυπόμονους..."

απολαύστε τη σε μία όμορφη νότα θλίψης...αναπνέει σκουριά...και είναι ΕΔΟ μαζί μας...